انجیر خشک کرمانشاهی موجب از بین رفتن حس بویایی در کودکان می شود

خطرات مرتبط با انجیر خشک کرمانشاهی ممکن است بسته به نحوه استفاده افراد از آن متفاوت باشد بخش های زیر این موضوع را با جزئیات بیشتری پوشش می دهند.

انجیر تازه و انجیر خشک حاوی سطح بالایی از ویتامین K هستند افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین استفاده می کنند باید سطح ویتامین K را در رژیم غذایی خود ثابت نگه دارند، بنابراین ممکن است بخواهند از مصرف انجیر خودداری کنند.

از آنجایی که انجیر محتوای فیبر بالایی دارد، خوردن بیش از حد انجیر به ویژه انجیر خشک می تواند باعث اسهال شود.

برخی افراد ممکن است به انجیر خشک حساسیت داشته باشند.

محققان در وین دریافتند که درصد بالایی از افرادی که به گرده غان آلرژی داشتند، تست‌های حساسیت پوستی به انجیر تازه مثبت داشتند.

به طور خاص، اگرچه 78% منبع مورد اعتماد شرکت‌کنندگان با آلرژی به گرده غان، آزمایش پوستی مثبتی نسبت به انجیر تازه داشتند، اما اکثر آنها انجیر خشک را تحمل می‌کردند.

انجیر

انجیر تازه یا خشک؟
انتخاب انجیر خشک یا تازه به ذائقه، ترجیحات و شرایط فرد بستگی دارد.

انجیر خشک حاوی کالری، قند، فیبر غذایی، ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری نسبت به انجیر تازه است انجیر تازه ویتامین C، ویتامین A و بتاکاروتن بیشتری دارد.

مطالعه دیگری اثرات انجیر و مکمل های فیبر را در افراد مبتلا به یبوست عملکردی مقایسه کرد. انجیر اکثر علائم یبوست را بهبود می بخشد، از جمله:

زمان حرکت روده
تعداد دفعات مدفوع
درد و ناراحتی معده
انجیر همچنین تلاش لازم برای دفع مدفوع را کاهش داد و حس تخلیه ناقص را بهبود بخشید.

محققان هیچ تفاوتی در کاهش یبوست بین مکمل های فیبر و انجیر مشاهده نکردند انسان باید همیشه انجیر تازه را آبکشی کند پس از آن، آنها همانطور که هستند خوراکی هستند.

مردم همچنین می توانند انجیر خشک را همانطور که هستند بخورند یا با خیساندن آن در آب گرم تا زمانی که نرم شوند دوباره آن را درست کنند.

مردم می توانند از انجیر تازه و خشک در انواع غذاها استفاده کنند در اینجا چند دستور غذا برای امتحان وجود دارد:

انجیر خانگی بدون پخت نیوتن انرژی نیوتن
میله های انجیر جو دوسر
انجیر تازه با پنیر بز و عسل فلفلی
بلغور جو انجیر وانیلی با پسته و عسل