کوفته ها احتمالاً یکی از پر مصرف ترین و پرطرفدارترین غذاها در جهان هستند.
تهیه آسان، مقرون به صرفه و در همه جا، کوفته یک غذای کلاسیک ایتالیایی است. یا آنها هستند؟ ما چند واقعیت جالب در مورد کوفته را برای شما جمع آوری کردیم.
می توانید با هزینه های خیلی کم و مقرون به صرفه کاردستی با بطری استفاده کنید.
بوقلمون چرخکرده، گاومیش چرخکرده، بره چرخکرده، و دو انتخاب خوشمزه گوشت چرخکرده گاو، آنگوس و واگیو. کوفته در خانه
حقایق مربوط به کوفته را در زیر کاوش کنید و کمی بهتر با این ماکارونی و ساندویچ پرطرفدار آشنا شوید.
خفاش ها برای زندگی و نگهداری فرندان خود در غار های تاریک لانه خفاش نیاز دارند.
هیچ کس نمی داند اولین کوفته در کجا ساخته شد
دستور العمل ها به رومیان طرز تهیه کوفته برمی گردد – کتاب آشپزی کلاسیک آپیسیوس شامل بخشی از گوشت چرخ کرده، مخلوط گوشت (طاووس، قرقاول و خرگوش مورد علاقه آنها بودند) با مواد دیگر است.
برخی از مورخان بر این باورند که اولین کوفته در ایران ساخته شده و امروزه نیز به عنوان کوفته وجود دارد.
- هر فرهنگی یک کوفته دارد
ممکن است بیشتر با نسخه ایتالیایی-آمریکایی این غذا آشنا باشید.
اما کوتبولار سوئدی، آلبوندیگا اسپانیایی، بیتربالن هلندی، کفتد یونانی، اسکیل پدجی آفریقای جنوبی، و کوفتا از هند تا خاورمیانه نیز وجود دارد.
اینها تنها چند نمونه از محبوبیت گسترده کوفته ها هستند که اغلب با گوشت بره، خوک و سایر گوشت ها درست می شوند.
- ایتالیایی ها این کار را متفاوت انجام می دهند
کوفته های ایتالیایی آن چیزی نیست که شما فکر می کنید.
پولپت ها کوچکتر از پسر عموهای آمریکایی خود هستند و از نان و گوشت (گاهی اوقات حتی ماهی) مساوی تهیه می شوند و بسیار یک غذای ساده دهقانی هستند.
تقریباً همیشه در خانه تهیه میشود، پولتها غذای اصلی هستند و گاهی اوقات در آبگوشت سبک سرو میشوند.
برای زیبا تر شدن و جذابیت دو برابر خانه هایتان می توانید لوسترپذیرایی جدید را انتخاب کنید.
مارینارا یا پاستا دیده نمی شود! اسپاگتی و کوفته با سس گوجه فرنگی یک اختراع کاملاً آمریکایی است که نتیجه موج مهاجرت ایتالیایی ها به ایالات متحده و سازگاری آنها با مواد موجود است.
- منابع:
- تبلیغات: