بادام کوهی شهرکرد به صورت خام یا بو داده به عنوان میان وعده مصرف می شود و به غذاهای شیرین یا خوش طعم اضافه می شود چرا مفید است و چرا مهم است که آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید ما در مقاله خود می گوییم.
اگرچه بادام معمولاً به عنوان آجیل شناخته می شود، اما در واقع دانه های خوراکی میوه درخت بادام است.
آنها با یک پوست سخت پوشیده شده اند بستگان نزدیک درختان بادام زردآلو هستند که در آب و هوای گرم و خشک نیز رشد می کنند.
گاهی اوقات مغز آنها به دلیل شباهت ظاهری با بادام اشتباه گرفته می شود اما هسته زردآلو بسیار نرم تر است، پوست کندن آن آسان تر است و رنگ بادام معمولا تیره تر است.
درخت بادام از خانواده رز و تیره آلو است دو نوع بادام وجود دارد: شیرین و تلخ.
اولی خورده می شود در حالی که دومی در تولید عصاره های طعم دهنده برای غذاها و مشروبات الکلی استفاده می شود.
بادام تلخ نباید مصرف شود زیرا حاوی آمیگدالین است، سمی که می تواند به سلامتی آسیب برساند و حتی منجر به مرگ شود.
بادام همچنین حاوی مس، ویتامین B2 (ریبوفلاوین) و فسفر است به عنوان یک محصول گیاهی، حاوی اسید فیتیک است.
جذب آهن، روی و کلسیم را مختل می کند و ممکن است به کمبود مواد معدنی کمک کند.
بادام سرشار از چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی است.
تاثیر مثبتی بر قند خون، فشار خون و سطح کلسترول دارد همچنین به جلوگیری از اکسیداسیون مضر کلسترول LDL (لیپوپروتئین با چگالی کم) کمک می کند، به عادی سازی وزن و کاهش گرسنگی کمک می کند.
یک مشت بادام با وزن حدود 28 گرم حاوی یک هشتم پروتئین مورد نیاز روزانه است.
آنتی اکسیدان ها از استرس اکسیداتیو محافظت می کنند، که می تواند به مولکول های سلول های بدن آسیب برساند و به التهاب، پیری و سرطان کمک کند در بادام، این مواد در پوست وجود دارد.
یک کارآزمایی بالینی روی 60 فرد سیگاری نشان داد که حدود 84 گرم بادام در روز نشانگرهای زیستی استرس اکسیداتیو را 23 تا 34 درصد در طی چهار هفته کاهش می دهد.