سرکه طبیعی از سیب تهیه می شود و فرآیند آن شبیه به ترش شدن شراب در صورت عدم پوشش برای چند هفته است. الکل با اکسیژن واکنش داده و به آب و اسید استیک تجزیه می شود.
در اصطلاح علمی، تخمیر اتفاق می افتد. غذاهای تخمیر شده باکتری های مفیدی را برای میکروبیوم ما فراهم می کنند که سلامت و ایمنی ما به آن بستگی دارد. تنها از این طریق سرکه سیب طبیعی به دست آمده دارای خواص مفیدی است.
در نتیجه، ما یک محصول فوق العاده داریم – سرکه سیب هفت ساله، که حاوی پتاسیم، سدیم فسفر، مس، آهن، فلوئور، پکتین، ویتامین های A، B1، B2، B6، C، E، P و بسیاری مواد معدنی مفید دیگر است.
سرکه سیب به دلیل ترکیب منحصربفرد و غنی خود منبع بسیار خوبی از مواد معدنی مفید است و تأثیر مفیدی بر کل بدن دارد و همچنین می تواند به عنوان یک داروی اضافی در درمان بیماری های مختلف استفاده شود.
برای استفاده خوراکی، سرکه سیب همیشه با آب رقیق می شود و نسبت آن با توجه به هدف خاص انتخاب می شود. نوشیدن یک لیوان آب با سرکه خواص مفیدی برای بدن دارد.
سرکه می تواند به مبارزه با شوره سر کمک کند. برای انجام این کار، سرکه سیب را در آب رقیق کرده و روی پوست سر میمالند، pH تغییر میکند، که شرایط ناراحتکنندهای را برای قارچهای مخمر ایجاد میکند که اغلب شوره سر را تحریک میکنند.
خانم هایی که رویای اندام لاغری را در سر می پرورانند احتمالا از قبل با این محصول آشنا هستند. بسیاری از افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند از سرکه به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می کنند.
سرکه سیب می تواند به کاهش وزن کمک کند. این محصول با سلول های چربی مبارزه می کند، غلظت لیپیدها را کاهش می دهد و از تشکیل چربی در اطراف اندام ها جلوگیری می کند.
بنابراین سرکه سیب می تواند بخشی از یک برنامه جامع کاهش وزن باشد. برای به دست آوردن اثر، می توانید به طور منظم یک قاشق غذاخوری سرکه را به سس سالاد سبز اضافه کنید.
سموم را از بین می برد. با گذشت زمان، سموم در بدن انباشته می شوند که بر سلامتی تأثیر منفی می گذارد. این محصول به خوبی با سموم مقابله می کند و تعادل اسید و باز را عادی می کند.